ROMA Malvasia Puntinata - NY PRIS -

ROMA  Malvasia Puntinata.
Druesort: Malvasia Puntinata.
JORD: Sand og ler
Vinfremstilling: druerne høstes ved daggry og derefter blød presset.
Druemosten undergår en kold statisk dekantering og fortsætter til fermentering ved en temperatur på 13 ° C. sker så omsorgsfuldt, at processen med at forbruge sukkeret sker langsomt.
Lagringsprocessen: vin er tilbage på de ædle vinbærme for at lagre omkring 3-4 måneder i Cementtanke.
Klarede, stabiliseret og filtreret beskyttet af ilt, er derefter på flaske og lagres i yderligere 1-2 måneder.
Smagsnoter: Malvasia typiske farve er gylden. I næse og gane har den en soft touch, intens aromaer af let modne frugter.
Er ikke sød og ikke tør, men næsten uden restsukker bliver den elegant og blid.
God til: Perfekt med bløde og ikke for krydrede oste. Godt med hvidt kød, vegitable tærter, kiks eller tærter med ricotta.

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Angezeigte Empfehlungen
You might also want
Andere haben auch gekauft
Din anbefaling/vurdering af produktet

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen: