Baracchi Sangiovese Brut Rosé 2009

Sangiovese Brut Rosé 2009 Baracchi brut Rosé er kun fremstillet i meget begrænsede mængder og kommer fra Sangiovese druer, der repræsenterer historien om Toscana. Sangiovese Spumante er lavet på Champagnemetoden og er verdens første af sin slags, der er lavet på 100 % Sangiovese. Vinen har en sprudlende mousse med en meget fin perlage, der er kompakt og langvarig. Farven er flot pink. Duften er intens og tiltalende med en behagelig bouquet af kirsebær, vilde bær og vilde roser. Svagen er tør uden at være skarp. Den er frisk og yndefuld, meget harmonisk med en elegant finish af solbær og sød mandel. En lang frugtagtig smag af små røde frugter. Den har en vedholdende ryggrad med en silkeagtig struktur og enestående elegance. Serveringstemperatur: 6° C

Sangiovese Brut Rosé 2009Baracchi brut Rosé er kun fremstillet i meget begrænsede mængder og kommer fra Sangiovese druer, der repræsenterer historien om Toscana. Sangiovese Spumante er lavet på Champagnemetoden og er verdens første af sin slags, der er lavet på 100 % Sangiovese.
 
Vinen har en sprudlende mousse med en meget fin perlage, der er kompakt og langvarig. Farven er flot pink. Duften er intens og tiltalende med en behagelig bouquet af kirsebær, vilde bær og vilde roser. Svagen er tør uden at være skarp. Den er frisk og yndefuld, meget harmonisk med en elegant finish af solbær og sød mandel. En lang frugtagtig smag af små røde frugter. Den har en vedholdende ryggrad med en silkeagtig struktur og enestående elegance.
 
Serveringstemperatur: 6° C
 

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Angezeigte Empfehlungen
You might also want
Andere haben auch gekauft
Din anbefaling/vurdering af produktet

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen: