Spumante Caluso D.O.C. "Berenice"

Spumante Caluso D.O.C. "Berenice" Spumante med 5 års flaske gæring. Druer: Erbaluce 100% Alkohol: 13% vol.. Farve: lysegul Perlage: Fin og vedvarende mousse med æterisk hvid. Duft: Frugtagtig, med antydninger af brød skorpe, rig floral fornemmelser. Smag: Fuld, afbalanceret, rig på sikre fornemmelser af store frugter, men ikke kantet, god afslutning, let aromatisk, med god vedholdenhed. Fine bobler Servering: Fremragende aperitif men fantastisk for hele måltid med fisk, lyse kødretter og grøntsager. Tjenesten: I fløjter. Trække proppen af flasken ved serveringstemperatur på 8 -10 ° C. Opbevaring: Helst opbevares i en mørk kælder ved en temperatur mellem 15 og 18 ° C.

Spumante Caluso D.O.C. "Berenice"
Spumante med 5 års flaske gæring
Efter en blød presning af druer høstet intakt lidt tidligere, begynder du en proces af temperatur-kontrolleret gæring, vinen derefter på flaske og tilsætning af udvalgte gær til at starte processen med gæring i flasken.
Efter en periode med ophold og aldring på bærmen*) i mindst 48 måneder, er de flasker rengjort og fyldt op fra bærmen.
Denne lange og omhyggelige procedure, som giver all'Erbaluce klassiske metode man bedst udvikle deres sortsegenskaber berige buket af elegance og raffinement.


*) bærmen, destillationsresten (remanensen) efter afdestillation af alkohol fra en gæringsmæsk. Bærme indeholder gær, rester af forgærede råvarer (kartofler, korn), salte og enzymer, alt opløst eller opslæmmet i en stor mængde vand. Efter opkoncentrering ved inddampning anvendes bærmen som en bestanddel af kreaturfoder. Når råvaren er melasse (sukkersaft), kaldes destillationsresten spøl. Ordet bærme bruges også om det bundfald, der dannes i vin eller øl, som ikke er tilstrækkelig grundigt filtreret.


 Druer:    Erbaluce 100%
 Alkohol:  13% vol..
 Farve:    lysegul
 Perlage:  Fin og vedvarende mousse med æterisk hvid.
 Duft:      Frugtagtig, med antydninger af brød skorpe, rig floral fornemmelser.
 Smag:    Fuld, afbalanceret, rig på sikre fornemmelser af store frugter, men ikke kantet, god afslutning, let  
 aromatisk, med god vedholdenhed. Fine  bobler
 Servering:   Fremragende aperitif men fantastisk for hele måltid med fisk, lyse kødretter og grøntsager.
 Tjenesten:  I fløjter. Trække proppen af flasken ved serveringstemperatur på 8 -10 ° C.
 Opbevaring: Helst opbevares i en mørk kælder ved en temperatur mellem 15 og 18 ° C.

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Angezeigte Empfehlungen
You might also want
Andere haben auch gekauft
Din anbefaling/vurdering af produktet

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen: