ROMA DOC - NY PRIS -

ROMA DOC
Druer: Montepulciano 50%, Cesanese 35%, Sangiovese 15%
JORD: kalkholdige ler
Vinfremstilling: Gæring på skind til 10 - 12 dage ved en temperatur på 20 ° - 23 ° C og en
efter gæring maceration 7-10 dage ved 28 - 30 ° C. Malolaktisk gæring spontan eller induceret.
LAGRING: i ståltanke indtil malolaktisk gæring er afsluttet, derefter lagres vinen i 3 måneder i cementtanke op til
aftapning. Vinen fortsætter med at forfine i flasken omkring de næste 3 måneder.
VINSMAGNING: rubinrød farve med lyse reflekser. Næsen søde dufte af røde frugter, modne kirsebær, varme mellemnoter i
perfekt balance med smag sensationer, der er frugtig og elegant. En vin med stor harmoni og behagelighed.

Serveringsforslag: Denne vin er ikke en primadonna, men en perfekt ledsager til alle oste, rødtkød, grillretter, fjerkræ,
men også pizza, risottos, pasta, retter med grøntsager og friske mejeriprodukter.
En vin som er nem at gå til og drikkeklar.

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Angezeigte Empfehlungen
You might also want
Andere haben auch gekauft
Din anbefaling/vurdering af produktet

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen: