Terre di Breccia Lazio rosso IGT Organic vin

Terre di Breccia Lazio rosso IGT Organic vin
Drue: Montepulciano, Sangiovese, Merlot.
Vinmark: Breccia, plantet til i 1995 på en sydvendt sråning.
Jord: kridt og ler.
Vinifikation: Fermentering med skind i 20 dage ved en temperatur på 30 ° C. Malolaktisk gæring på egetræsfade.
Lagring: 9 måneder i 500 liters Franske egetræsfade, derefter 9 måneder i flasken.
Smagsnoter: Intens rubinrød. Næsen er elegant og vedholdende med rød moden frugt og krydderi, noter af blomme marmelade, kirsebær, urter og tobak, finish er vanilje.
Smagen er varm, tør og helt frisk med en god tannin. Det er en elegant vin med bløde tanniner og en behagelig syrlighed. Alle fornemmelser er godt afbalanceret med sammensmeltning af de forskellige smagsnoter. Meget vedholdende på næsen og i munden, de barriques understøtter vinen perfekt uden overvældende.
God til: Denne vin er perfekt med kød, Lasagne eller tagliatelle med ragout sauce, bønner og pasta supper, kød ravioli, kalvekød simremad og grillet kød.
Serveringstemperatur: 18 ° C

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Angezeigte Empfehlungen
You might also want
Andere haben auch gekauft
Din anbefaling/vurdering af produktet

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen: