Papale Negroamaro del Salento Igt.

Papale Negroamaro del Salento Igt. Alkohol: 14,9% vol. Produktion område: Provinsen Taranto Drue: 100% Negromano Udbytte pr hektar: Ca. kg 6,000-7,000 Produktion metode: Vinfremstillingen med gæring ved kontrolleret temperatur 26-28 ° C. Refinement i rustfrit stål

Papale Negroamaro del Salento Igt.
Alkohol: 14,9% vol.
Produktion område: Provinsen Taranto
Drue: 100% Negromano
Udbytte pr hektar: Ca. kg 6,000-7,000
Produktion metode: Vinfremstillingen med gæring ved kontrolleret temperatur
26-28 ° C. Refinement i rustfrit stål

Pave Benedetto XIII ville kræve at have et glas vin på sit bord og kun af den højeste kvalitet.
De bedste vine blev udvundet fra vinmarker i Leporano. Siden da er navnet på distriktet blevet til "Papale"
Orsini familien sendte disse vine direkte til kælderen af ​​Vatikanet.
’’Papale’’ hvori druen Negroamaro er benyttet til at producere denne pragtfulde rubinrød farvede vin med fremragende struktur, glat fløjlsagtig smag, intens aroma af skovbær, med noter af vanille og krydderier.

Det forener sig godt sammen med grillet kød, vildt og moden ost.

 

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Angezeigte Empfehlungen
You might also want
Andere haben auch gekauft
Din anbefaling/vurdering af produktet

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen: