Smeriglio Sangiovese

Smeriglio Sangiovese 2009 Vinen er lavet på 100 % Sangiovese. Farven er lækker rubinrød. Smeriglio Sangiovese er meget traditionel i dens kompleksitet, afrunding og elegance samtidig med den er moderne med dens intense frugt, bløde tanniner og den lette tilgængelighed. Gennemgående en rigtig flot vin! Vinen bør nydes til retter med rødt kød, pastaretter, grillretter, vildt og ost. Druerne høstes i den første uge af oktober hvorefter den ligger i ståltanke i 22 dage. Herefter lagres den på nye franske barriquefade i 12 måneder. Til sidst kommer vinen på flaske, hvor den modnes et halvt år inden frigivelse.

Smeriglio Sangiovese 2009

Vinen er lavet på 100 % Sangiovese. Farven er lækker rubinrød. Smeriglio Sangiovese er meget traditionel i dens kompleksitet, afrunding og elegance samtidig med den er moderne med dens intense frugt, bløde tanniner og den lette tilgængelighed. Gennemgående en rigtig flot vin!

 
Vinen bør nydes til retter med rødt kød, pastaretter, grillretter, vildt og ost.
 
Druerne høstes i den første uge af oktober hvorefter den ligger i ståltanke i 22 dage. Herefter lagres den på nye franske barriquefade i 12 måneder. Til sidst kommer vinen på flaske, hvor den modnes et halvt år inden frigivelse.

Alkoholprocent: 15 %

Antal flasker: 13.000 


Vinen har fået følgende udmærkelser:

90 af 100 point - Wine spectator
90 af 100 point - James Suckling
Bronzemedalje givet af Decanter-
Sølvmedalje fra L.A. County fair wines of the world.
2 af 3 glas fra Gambero Rosso.

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Angezeigte Empfehlungen
You might also want
Andere haben auch gekauft
Din anbefaling/vurdering af produktet

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen: