''Terre di Sandro'' 2008 Bocelli

''Terre di Sandro'' 2008 Bocelli
Type: God fyldig rødvin. Super Toscaner
Producent: Bocelli
Årgang: 2008
Drue: 100% Sangiovese
Alkohol %: 13,5%
Lagring: 12 - 18 måneder på små nye franske egefade og ca. 6 måneder på flaske
God til: Enhver god middag med kød og gerne krydrede retter, samt gode modne oste.

God kraftig rødvin med flot mørk rubinrød farve. Den har potentiale til lagring.

''Terre di Sandro'' 2008 Bocelli.  Selection Wine

From the opera to the... vineyards

Andrea Bocelli kan andet end at synge.  

  

Sammen med sin bror Alberto fører de familietrationen videre med vinproduktion. Deres bedstefar anlagde vinmarkerne og deres far førte vingården Azienda Bocelli videre intil sin død for nogle år siden.

Bocelli's 1. vin ''le Terre di Sandro'' er netop en hilsen til deres far. - "in memory of our father,  Alessandro,   'Vigna di Sandro.' "

Denne 100% Sangiovese Grosso giver en vidunderlig vin.

Fadlagret på små franske egefade, samt flaskelagret som var det en Brunello. Ja en super Toscaner.  Alkohol 13,5%

  

Der produceres KUN 3000 flasker pr. år af denne, fra deres 3½ ha. vinmarker der ligger i Toscana syd for Pisa.

  

Denne vin sælges kun i USA, Belgien, Tyskland og Rusland.

Som ven af familien Bocelli og vinhuset ''La Sterza'' kan vi nu, uden om USA, sælge denne dejlige vin i Danmark (og Scandinavien)

Årgang 2003 er frigivet i september i år. 

I området omkring Andrea Bocelli familiens hjem i Lajatico i Pisa provinsen forsætter Andrea og hans bror Alberto, som er mere direkte involveret, arbejdet med at forbedre vinene og familiens tradition. Arbejdet bliver gjort, siger Andrea, for at ære deres far minde, Alessandro, som mens han levede lidenskabeligt dyrkede de vinstokke, som var blevet plantet af hans bedstefar i den toskanske region, der grænser op til Chianti.  

Min bror og jeg er begyndt at forsøge på at lave seriøse vine, og de første resultater er meget opmuntrende, siger Bocelli. Den første høst er endnu ikke i salg, da det kun er et meget lille parti på mindre end 3000 flasker. ”vi er nødt til at holde dem for os selv”, siger sangeren, ”men planen er at øge produktionen. I fremtiden vil der måske være nogle flasker på det amerikanske marked. Vi gør dette til minde for Babbo, som fortsatte mine bedsteforælders arbejde, og som var så passioneret. Og jeg kan lide vin, når den er god. Vin er et universelt hjælpemiddel når vi er trætte og har mange problemer der skal løses. Jeg kalder dem flasker af lykke.” Bocelli helliger sig selv vinstudier og producerer en eksklusiv vin.  

Den bliver måske opkaldet efter hans far ”Vigna di Sandro” for at ære hans minde.

Artikel af Paolo Falconi: 
LA STERZA: Sammen med sin bror, Alberto, er Andres Bocelli i position til at blive vinbonde. En passion for vin bliver afsløret, da de mindes en vingård, som giver dem stor glæde, i nærheden af residencen i La Sterza. For tiden er de sidste af årgang 2002 til salg. Sidst i september hvertår bliver den nye årgang frigivet til salg. Andrea er tilfreds med vinen, men endnu mere tilfreds er hans bror Alberto, som når han ikke fordyber sig i dette nye vineventyr, arbejder som arkitekt. Vinen er en vin som bliver produceret til familiebrug efter farens, Alessandros, død. I hans ånd har Andrea og Alberto passet de 3½ hektar vinmarker der omringer det hus hvor sangeren boede før han flyttede til Forte dei Miami og fyrstendømmet Monaco. De har henvendt sig til encologist Paolo Caciornia som før har taget sig af adskillige Siennese vine. På denne måde blev en VINTAGE produceret ved brug af en såkald cold process.  Derefter på fadene. ”Så vinen”, forklarer Alberto Bocelli, ” er en ren Sangiovese: min bror kan rigtig godt lide den.” Så her er en dejlig vin med de ejendommelige karakteristika af en ren Sangiovese. Hvad vil I kalde den? ”Måske til minde om vores far, Vigna di Sandro”, forslår Andrea. Men eftersom du har et verdenskendt navn…ingen forbindelse til Bocelli, en operasanger eller til en berømt arie? ”Nej, da vi har givet alle markedsførings rettighederne til et amerikansk agentur, kan vi ikke knytte Andrea Bocelli navnet til produkterne. ''Det er vinen de vil sælge. Ikke Andrea Bocelli''. I september kom år 2003 årgangen, men vi har stor efterspørgsler fra restauranter i Versilia, Paris og New York.” 

 

 

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Angezeigte Empfehlungen
You might also want
Andere haben auch gekauft
Din anbefaling/vurdering af produktet

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen: