Colombarone 2006 Sangiovese di Romagna Superiore DOC

Colombarone 2006 Sangiovese di Romagna Superiore DOC Druer: 100% Sangiovese, stokke med en gennemsnitsalder på 8 år. Afkast pr. hektar: 50 hkg/ha. Året: Året var gunstigt indtil august, hvor regnen påvirkede høsten i store dele af Romagna. Druerne udvikledes regelmæssigt og uden stress. Det gode vejr gennem hele september gav en fremragende høst. Høst: Håndplukkes i slutningen af september og begyndelsen af oktober og transporteres til vingården i små kasser med 15 kg i hver. Vinifikation: Gæring i rustfri ståltanke under kontrolleret temperatur. 55% lagres i ståltanke, 45% i egefade fra Troncais skoven i Allier regionen i cirka 6 måneder. Derefter på flaske i mindst 6 mdr. Samlet produktion: 11.000 flasker Rubinrød, aroma af blomme, sorte kirsebær. Smagen er fuld og varm.

Colombarone 2006 Sangiovese di Romagna Superiore DOC

Dyrkningsområde: 100 meter over havets overflade. Sydøst vendt. 5000 planter pr. hektar Dyrkes på kun 3,1 hektar.

Druer: 100% Sangiovese, stokke med en gennemsnitsalder på 8 år.
Afkast pr. hektar: 50 hkg/ha. 
Året:  Året var gunstigt indtil august, hvor regnen  påvirkede høsten i store dele af Romagna. Druerne udvikledes regelmæssigt og uden stress. Det gode vejr gennem hele september gav en fremragende høst.
Høst:  Håndplukkes i slutningen af september og begyndelsen af oktober og transporteres til vingården i små kasser med 15 kg i hver.
Vinifikation: Gæring i rustfri ståltanke under kontrolleret temperatur.  55% lagres i ståltanke, 45% i egefade fra Troncais skoven i Allier regionen i cirka 6 måneder.
Derefter på flaske i mindst 6 mdr.

Samlet produktion: 11.000 flasker

Rubinrød, aroma af blomme, sorte kirsebær. Smagen er fuld og varm.

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Featured Recommendations
You might also want
Others also bought
Din anbefaling/vurdering af produktet

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: