Grappa produceres af resterne af druer, når der er presset vin på dem - druekvast eller „vinaccia" som det hedder på italiensk.
Grappa'en tager smag fra druetypen, som den er produceret på, selv om nogle påstår, at alle lugter lige skrapt og ens. Umiddelbart efter, at en Grappa er skænket op, har den altid en meget sprittet duft, men prøv at lade den trække vejret lidt, så kommer druernes karakteristiske dufte som frugt, lakrids eller blomster-duft frem.
Grappa hører altid til en stærk sag med omkring 40 alkohol. Men husk, at der findes Grappa og Grappa.
Fra de brutale, der virkelig kradser i halsen til bløde, velduftende sager. Man må simpelthen smage sig frem.
Første gang en dansker stifter bekendtskab med Grappa er reaktionen ofte, at den slags „ren sprit" kan man da ikke nyde. Italienernes reaktion overfor en Rød Aalborg er nøjagtig den samme, hvis det kan trøste nogle.

Shopping Cart
Your cart is empty
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo