Chokolade-Fabrikkens håndlavede chokolader er fremstillet af Valrhona chokolade med et kakaoindhold på 56%. Denne chokolade kaldes Caraque og er lavet på Trinitario kakaobønnen tilsat et strejf vanille.

Chokolade-Fabrikkens marcipan er specielt fremstillet af udvalgte spanske Valencia mandler og har et mandelindhold på 60%.

I dag ejes Chokolade-Fabrikken af Jens Juhl, der fortsat bruger de gamle opskrifter i fremstillingen af håndlavet kvalitetschokolade.
Nogle kalder ham Choko-Designeren, da han kan designe mange ting i chokolade. Det kan være jeres firmalogo, navneskilt, bordkort eller ….. til brug ved f.eks. møder, kurser eller fest.
Jens Juhl laver også sukkerfri chokolade. Såfremt dette ønskes send os en e-mail.
OBS! Produktionstid og leveringstid: løbende uge plus 8 dage.
.
Indkøbskurv
Din indkøbskurv er tom!
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo