1 Schloss Reinhartshausen Rheingau Riesling Qualitäts Wein Magnum 1½ liter

395,00
Type: Hvidvin, Riesling, tør
Schloss Reinhartshausen
Årgang: 2003
Drue: 100% Riesling
Alkoholindhold: 12%
Lagring: Ståltanke
God til: En fin ledsager til fisk, delikate ferskvandsfisk, salatbord eller til ost.

God daglig tysk hvidvin.
Rheingau
Vægt: 3
RIESLING MAGN
Schloss Reinhartshausen Riesling
Rheingau

„Gutswein“   2003   MAGNUM 1½ liter

Bemærkninger til årgangen

Med det varme forår skete modningen af vinstokkene usædvanlig hurtig. Blomstringen begyndte allerede i begyndelsen af juni. Faktisk var druernes udvikling så fremskreden midt i juli måned, at de allerede begyndte at skifte farve og modne på grund af de høje temperaturer i sommermånederne. Med dette vegationsforspring på 4 uger nåede druerne at udfolde sig fuldstændig frem til efteråret. Vinhøsten påbegyndtes 22. september under højsommerlige temperaturer. Druerne havde på dette tidspunkt antaget en guldgul farve og var meget aromatiske og frugtagtige i smagen. Meget høj frugtvægt, næsten udelukkende i Spätlese- og Auslesekvalitet og resulterede desuden i et højt antal Beeren- og Trockenbeerenauslesen med op til 263o Oechsle!

Dyrkningsområde / vinkvalitet

I lighed med de store internationale vingårdes tradtioner har Schloss Reinhartshausen slået ind på en ny vej med vinen Guts-Riesling 1998. Helt bevidst afviges der fra den detaljerede kvalitetsbeskrivelse. Foruden nogle få udvalgte prestige vinkvaliteter (som fx Marcobrunn eller Schlossberg) og nogle specialiteter, findes der for fremtiden kun én vin, nemlig Schloss Reinhartshausen Riesling vinen.

Denne cuvées basisvine udvælges efter strenge kriterier og sammensat efter den for årgangen mest optimale vin. Herved deklassiferes de højere kvalitetsbetegnelser Kabinett, Spätlese og Auslese hensynsløst i forhold til dennes vins kvalitet.

Vinens karakteristika

Bouqueten i denne sortenrene Guts-vin er også i år forfinet! Den fuldstændiggøres på tungen af et fint frugt – syre match og viser, hvilken potentiale denne årgang forundes os. En vin, der harmonerer vidunderlig med det lette sommerkøkken.

Data

Årgang:                2003                  Druesort:       Riesling     Artikel-Nr.:  03001114-535

Kvalitetsniveau:  Qualitätswein   Smagsprofil:   tør             Restsukker:  7,3 g/l

Alkoholprocent:  12,0 % vol.       Syreindhold:  7,0 g/l

UM 1½ liter

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: