Vineo - eksklusiv vinemballage

39,50
SLUT MED KEDELIGE VINGAVER
Ny vinemballage i moderne og innovativt dansk design skaber opmærksomhed på gavebordet.

Vinproducenter fra hele verden har længe eksperimenteret med nye flasker og etiketter med et moderne udtryk, der fører vinen ind i vores tidsalder. Inden for gaveæsker til vin er der til gengæld ikke sket så meget, hvilket man får bekræftet ved deltagelse i receptioner. Men nu præsenterer en dansk virksomhed rumalderens svar på den traditionelle – måske lidt kedelige og anonyme – trægaveæske
Model/varenr.: VINEO-3
Vægt: 0,25 kg
Vineo - eksklusiv vinemballage
Giv vinen en nutidig, eksklusiv og opsigtsvækkende indpakning med innovativt dansk design, når det er bedst. Med den nye, patenterede Vineo skiller du dig ud fra mængden. En organisk svunget halvtransparent skal, hvor vinflaske og etiket er med til at definere det samlede udtryk. Et smukt formet udtryk, der afspejler identiteten på den vin som gaven indeholder. En gave, der klart adskiller sig fra de andre på bordet og udstråler fremsyn, visioner og vovemod.
Innovativt dansk design
Vinproducenter fra hele verden har længe eksperimenteret med nye flasker og etiketter med et moderne udtryk, der fører vinen ind i vores tidsalder. Inden for gaveæsker til vin er der til gengæld ikke sket så meget, hvilket man får bekræftet ved deltagelse i receptioner.
Med Vineo er der nu mulighed for at afspejle identiteten på den vin, som emballagen indeholder.
Vineo er rumalderens svar på den traditionelle – måske lidt kedelige og anonyme – trægaveæske. En smukt designet og organisk svunget skal i halvtransparent plast, inspireret af vinglassets former.
Den nye, patenterede vinemballage fås i første omgang i en udgave til tre flasker. To skaller kan nemt klikkes sammen til en seksflaskers-pakke. Senere vil Vineo komme i både en- og to-flaskers versioner, så der bliver flere kombinationsmuligheder.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: