Baracchi Sangiovese Brut Rosé 2009

275,00

Sangiovese Brut Rosé 2009 Baracchi brut Rosé er kun fremstillet i meget begrænsede mængder og kommer fra Sangiovese druer, der repræsenterer historien om Toscana. Sangiovese Spumante er lavet på Champagnemetoden og er verdens første af sin slags, der er lavet på 100 % Sangiovese. Vinen har en sprudlende mousse med en meget fin perlage, der er kompakt og langvarig. Farven er flot pink. Duften er intens og tiltalende med en behagelig bouquet af kirsebær, vilde bær og vilde roser. Svagen er tør uden at være skarp. Den er frisk og yndefuld, meget harmonisk med en elegant finish af solbær og sød mandel. En lang frugtagtig smag af små røde frugter. Den har en vedholdende ryggrad med en silkeagtig struktur og enestående elegance. Serveringstemperatur: 6° C

Sangiovese Brut Rosé 2009Baracchi brut Rosé er kun fremstillet i meget begrænsede mængder og kommer fra Sangiovese druer, der repræsenterer historien om Toscana. Sangiovese Spumante er lavet på Champagnemetoden og er verdens første af sin slags, der er lavet på 100 % Sangiovese.
 
Vinen har en sprudlende mousse med en meget fin perlage, der er kompakt og langvarig. Farven er flot pink. Duften er intens og tiltalende med en behagelig bouquet af kirsebær, vilde bær og vilde roser. Svagen er tør uden at være skarp. Den er frisk og yndefuld, meget harmonisk med en elegant finish af solbær og sød mandel. En lang frugtagtig smag af små røde frugter. Den har en vedholdende ryggrad med en silkeagtig struktur og enestående elegance.
 
Serveringstemperatur: 6° C
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Din anbefaling/vurdering af produktet

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: