La Viola Oddone Bertinoro Sangiovese di Romagna Superiore DOC

85,00

Oddone Bertinoro Sangiovese di Romagna Superiore DOC Vinen: Er husets basis vin. De allerbedste druer har fortrinsret for de fremragende vine: Colombarone, Pethra Honorii og Particella 25. Dyrkningsområde: 100 meter over havets overflade, sydøst vendt, lige nedenfor byen Bertinoro, der ligger lige imellem Forli og Imola. Druer: 100 % Sangiovese, Unge vinstokke, som er dyrket med det formål at få større kvalitets udbytte. Dette giver en vin med mindre alkohol og mere enkelhed. Afkast pr. hektar: 90 hkg/ha. Høst: Håndplukkes i slutningen af september. Vinifikation: Gæring i rustfri ståltanke under kontrolleret temperatur, lagret i ståltanke 6 mdr. og 3 mdr. på flaske. Samlet produktion: 15 - 20.000 flasker Rubin rød farve. I næsen opfattes dybe frugtnoter af gode saftige og modne bær og frugt. I munden er der intense noter af saftig frugt og krydderi. En vin med flot struktur, let garvesyre, samt fin i balance med frugtsyren, som fylder godt i ganen. Serveres ved ca. 16 grader.

Oddone Bertinoro Sangiovese di Romagna Superiore DOC 
 

Vinen: Er husets basis vin. De allerbedste druer har fortrinsret for de fremragende vine: Colombarone, Pethra Honorii og Particella 25.

Dyrkningsområde: 100 meter over havets overflade, sydøst vendt, lige nedenfor byen Bertinoro, der ligger lige imellem Forli og Imola.

Druer: 100 % Sangiovese, Unge vinstokke, som er dyrket med det formål at få større kvalitets udbytte. Dette giver en vin med mindre alkohol og mere enkelhed. 

Afkast pr. hektar: 90 hkg/ha. 

Høst: Håndplukkes i slutningen af september.

Vinifikation: Gæring i rustfri ståltanke under kontrolleret temperatur, lagret i ståltanke 6 mdr. og 3 mdr. på flaske.

Samlet produktion: 15 - 20.000 flasker.

Rubin rød farve. I næsen opfattes dybe frugtnoter af gode saftige og modne bær og frugt. I munden er der intense noter af saftig frugt og krydderi.
En vin med flot struktur, let garvesyre, samt fin i balance med frugtsyren, som fylder godt i ganen.

Serveres ved ca. 16 grader.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Din anbefaling/vurdering af produktet

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: