CUPANO Ombrone, Toscana 2011 Sant'Antimo 100

Ring for pris
21925475

Cupano Ombrone, Toscana 2011 Sant'Antimo 100 Rosso lavwet på 100% Cabernet Sauvignon.
Den dejlige aroma er tilført med blandede krydderi, brombær, lilla blomster, sandeltræ, solbær, varm jord og sød kastanje.
Ganen farves i smukt modne, søde solbær, frugt med en friskhed og smidighed til de finkornede tanniner, som oser af raffinement. Den har sådan en overflod af frugt, at man vil drikke den med det samme, men vi vil foreslå først at drikke den mellem 2019 til 2029. (Eller senere)
En fantastisk vin.
En god inverstering.

Cupano Ombrone, Toscana 2011 Sant'Antimo Rosso 100

Dette er en lille produktion med blanding af 100%Cabernet Sauvignon (effektivt som en Supertuscaner) kaldes Ombrone Sant'Antimo 2011 "100", lavet af Lionel Cousin på Cupano, bedre kendt af mange for sit forbløffende Brunello di Montalcino.
Vi har ofte solgt denne vin sammen med Brunello, men vi følte at Ombrone fortjener at stå sammen med de store Supertoscanere.
Med Supertuscanere som Solaia, Sassicaia, Ornellaia og Tolaini der langt overgår de 100 £ for een flaske, mangler denne vin noget i sammenligning.

Generøst opulent og lagdelte sødme, modne solbeskinnede sort frugt i næsen med gode noter af chokolade orange, rød, sød krydderier (tænker fed muskatnød, kanel), cedertræ, vanilje, træ og endda lidt blomster. Komplekse og super lokkende.
Svært at rive dig væk fra glasset. Virkelig generøs med rigelig frugt - saftige, og smagsfuld lækker frugt. Sort kirsebær, brombær og især solbær frodighed.
Imponerende struktureret med meget modne, finkornet tanniner og en god underliggende syre. Fin gane belægning, overdådig blød og fløjlagtig. Smuk og frugtig. Meget lang eftersmag med dejlig friskhed.

Indrøm det! Når du lægger din flasker ud til genanvendelse, vil du altid sætte din bedste flaske på toppen, så forbipasserende kan se, at du kender de gode vine og når du har en rigtig god flaske, du lægger dine flasker til genvinding 4 dage for tidligt for at få maksimal eksponering.
Tja, hvis der nogensinde er en flaske vin der annoncerer deres entydige tilstand af cool og ynde, så er det denne Ombrone Cupano.

"Smagsnotater er usædvanlige. Sådan et godt læsestof, en blanding af underholdning og information "-
Jancis Robinson

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Din anbefaling/vurdering af produktet

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: