Smeriglio Sangiovese

125,00
Smeriglio Sangiovese 2009 Vinen er lavet på 100 % Sangiovese. Farven er lækker rubinrød. Smeriglio Sangiovese er meget traditionel i dens kompleksitet, afrunding og elegance samtidig med den er moderne med dens intense frugt, bløde tanniner og den lette tilgængelighed. Gennemgående en rigtig flot vin! Vinen bør nydes til retter med rødt kød, pastaretter, grillretter, vildt og ost. Druerne høstes i den første uge af oktober hvorefter den ligger i ståltanke i 22 dage. Herefter lagres den på nye franske barriquefade i 12 måneder. Til sidst kommer vinen på flaske, hvor den modnes et halvt år inden frigivelse.

Smeriglio Sangiovese 2009

Vinen er lavet på 100 % Sangiovese. Farven er lækker rubinrød. Smeriglio Sangiovese er meget traditionel i dens kompleksitet, afrunding og elegance samtidig med den er moderne med dens intense frugt, bløde tanniner og den lette tilgængelighed. Gennemgående en rigtig flot vin!

 
Vinen bør nydes til retter med rødt kød, pastaretter, grillretter, vildt og ost.
 
Druerne høstes i den første uge af oktober hvorefter den ligger i ståltanke i 22 dage. Herefter lagres den på nye franske barriquefade i 12 måneder. Til sidst kommer vinen på flaske, hvor den modnes et halvt år inden frigivelse.

Alkoholprocent: 15 %

Antal flasker: 13.000 


Vinen har fået følgende udmærkelser:

90 af 100 point - Wine spectator
90 af 100 point - James Suckling
Bronzemedalje givet af Decanter-
Sølvmedalje fra L.A. County fair wines of the world.
2 af 3 glas fra Gambero Rosso.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Din anbefaling/vurdering af produktet

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: