Prosecco Giustino B. D.O.C.G. Extra Dry 0,75 l

190,00

Prosecco Giustino B. D.O.C.G.
Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. Extra Dry
Dedikeret til Giustino Bisol, som grundlagde vingården i 1950, denne mousserende vin er resultatet af en omfattende forsøg og eksperimenter med særlig udvalgte druer og teknikker, fra vinstokke til flasken.
Giustino B. rummer derfor levende udtryk for vinbondens erfaring og beslutsomhed i søgningen efter det allerbedste og det lidenskabelige engagement i druen selv (traditionelt kaldes Prosecco).
Efter den første gæring modnes vinen i store beholdere ved en lav temperatur indtil foråret, og så bliver den overført til tryk-kar for den anden gæring.
Det er fortsat med sin gær indtil aftapningen, der gennemføres i starten af juni.
Vi foreslår at drikke det fra september.

Alkohol: 11,5%
Indhold:  75 Cl.
Vinen indeholder Sulfiter

Vægt: 1,5 kg

Giustino B.

Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. Extra Dry


Dedikeret til Giustino Bisol, som grundlagde vingården i 1950, denne mousserende vin er resultatet af en omfattende forsøg og eksperimenter med særlig udvalgte druer og teknikker, fra vinstokke til flasken. Giustino B. rummer derfor levende udtryk for vinbondens erfaring og beslutsomhed i søgningen efter det allerbedste og det lidenskabelige engagement i druen selv (traditionelt kaldes Prosecco). Efter den første gæring modnes vinen i store beholdere ved en lav temperatur indtil foråret, og så bliver den overført til tryk-kar for den anden gæring. Det er fortsat med sin gær indtil aftapningen, der gennemføres i starten af juni. Vi foreslår at drikke det fra september.


Druesort: Glera (traditionelt kaldes Prosecco).

Geografisk Sted: På bakkerne ved de første dolomitiske tinder i den nordlige del af provinsen Treviso fra udvalgte druer i de bedste crus af de øverste Valdobbiadenebakker.

Høstperioden: Den anden del af september.

Vinfremstilling: Hvid vinfremstilling, hvilket vil sige uden skind ved en kontrolleret temperatur på 20 ° C.

Serveringstemperatur: 5-7 ° C. Åbn flasken lige før servering.

Restsukker: Omkring 16 gr./ltr.

Alkohol: 11,5%
Indhold:  75 Cl.
Vinen indeholder Sulfiter

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: