fbpx

Fri fragt på ordrer over DKK 495 eller ved køb af min. 6 fl.

Om Pran Vinimport

Om pran vinimport

Vores historie

Preben Andersen er indehaveren af PRAN Vinimport, men er oprindeligt uddannet slagter i 1970. Han har dog altid haft mad, vin og gourmet som den store hobby.

Preben har mere end 36 års erfaring inden for vinbranchen og startede selv som importør af vine. For godt 23 år siden startede han PRAN Vinimport, som importerer vine fra både Tyskland, Italien og Østrig. 

Da Preben kom ind i vinbranchen for godt 36 år siden, var det hovedsageligt med fokus på de tyske vine fra et velkendt tysk vinhus kaldet Schloss Reinhartshausen fra Rheingaue, også kendt som den sidste tyske kejsers vingård i Eltville-Erbach, med nogle af verdens bedste Rieslingvine. Senere kom der også vine fra Lergenmüller fra Pfalz hos Pran vinimport.

Om pran vinimport

Import af italiensk vin

Preben har i de sidste mange år fået opbygget et stort netværk til og med vinproducenter og en stor del af de førende ønologer i hele Italien. Dette netværk har sidenhen vist sig at have en særlig stor betydning for Preben og hans virksomhed.

Igennem Prebens gode ven, Tony Sasa, blev import af italienske vine en realitet. Tony er professionel vinsmager og samarbejder med nogle af Italiens førende ønologer, hvor han besøger både små og mellemstore vingårde. Igennem Tony Sasa mødte Preben sit største vinbrand Bocelli Family Winery, som er Andrea Bocellis families vingård i Toscana, som blev etableret tilbage i 1831.

Preben blev herefter en god ven af familien, og dette har været medvirkende til, at sortimentet hos PRAN VINIMPORT er kvalitetsvine fra Italien, samt Tyskland og Østrig.

Foruden at sælge og importere Italienske vine, er Preben også Bocelli familiens ambassadør i hele Skandinavien, hvor han har åbnet markedet i Norge, Sverige, Finland og Estland, som i dag kører selvstændigt.

Webshop for både vinkender og nybegynder

Webshoppen, pran.dk, henvender sig til dig, der har interesse for og større eller mindre kendskab til vin. Er du vinkender, nybegynder eller har du blot ønsker om at blive klogere på vinenes verden, kan du finde mange forskellige vine i webshoppen.  

I webshoppen finder du således et stort udvalg af vine, så du kan prøve dig frem og finde den perfekte vin til din romantiske middag, eller hvis du skal indkøbe store partier til fester, til vinkælderen, firmagaverne eller restauranten.

I øjeblikket har webshoppen ca. 150 vine at vælge imellem. Du kan bl.a. finde lækre topvine som eks. Chianti, Brunello, Barolo, Barbaresco, Amarone, Montepulciano, Franciacorta, Soave, Pinot Noir, Riesling, Grüne Veltliner, Gewürsttraminer samt daglige vine af høj kvalitet og lav pris.
Bemærk: Vi er ene importør i Danmark og Skandinavien på de fleste af disse vine. 

På vores hjemmeside finder du ligeledes mulighed for at komme på forskellige vinsmagninger med familie, venner eller kollegaerne. Vi står parat til at tage en snak om de mange muligheder vi tilbyder, og skræddersy en smagning eller anden oplevelse, der passer til dig. Vi formidler også gerne kontakter til Vin-, Gourmet- og Kulturrejser, ferieboliger i vinlandet, samt specialiteter fra samme områder, som vinen kommer fra.

Pran.dk er stedet, hvor du finder eksklusive vine og smagfulde oplevelser, og du kan trygt handle hos os.

Bocelli og Pran Vinimport

Med sit kendskab til Bocelli familien tilbyder Preben ikke alene eksklusive vine, men også mange andre aktiviteter omkring Bocelli vinene. Du kan eksempelvis komme til Bocelli vinsmagning med foredrag om Bocelli familien eller se filmen ”The Music of Silence”, som omhandler Andrea Bocellis liv.
Pran Vinimport har en særlig stor interesse i både de eksklusive vine, men også selve Bocelli familien og Andrea Bocellis koncerter.

Garanti for kvalitet af eksklusive vine

PRAN Vinimport har et stort fokus på god kvalitet af alle vores vine. Hos Pran Vinimport lægger vi stor vægt på at besøge de forskellige vingårde for at få en føling med både vin og gården. Vi deltager også selv aktivt i vinarbejdet, bl.a. fra beskæring til høst, arbejdet i kælderen samt påfyldning. Vi kan derfor med garanti stå inde for kvaliteten, da vi selv har besøgt vingården, og sælger kun det bedste udvalg af eksklusive vine. 

Vores mange vine sælges bl.a. til restauranter, vinbutikker, firmaer og firmagaver samt vinklubber via webshoppen WWW.PRAN.DK.

Ingen adgang
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop

Få saftige tilbud, nyheder og vintips direkte i din indbakke

Bliv en del af vores eksklusive vin-fællesskab med mere end 200 vininteresserede, og få adgang til unikke vinoplevelser gennem vores nyhedsmail.

Du skal være over 18 år. for at handle på vores webshop. Bekræft venligst din alder