Vin Santo 2000 La Verbena

221,25
295,00
Du sparer: 73,75

Vin Santo 2000 La Verbena

Type: Sød dessertvin
Producent: Verbena
Årgang: 2000
Drue: Malvasia og Trebiano
Alkoholindhold: 15,0%
Lagring: 48 måneder på små franske egefade.
God til: Chokolade, is, frugt og kage, kraftige oste eller til kaffen og cigaren.

God, kraftig, intens og blød dessertvin med en flot strågul farve.
Utrolig dejlig sød dessertvin, der også er god til kaffen og mandelsmåkagerne. En traditionsfuld vin der også afspejler livet på landet. Vin Santo er i mange år blevet produceret i Azienda Verbena kun med brug af Malvasia og Trebbiano druevarianter.

Indhold:  75 Cl.
Vinen indeholder Sulfiter

Vægt: 1,25 kg

Vin Santo   Dessertvin  2000

 

Utrolig dejlig og sød dessertvin, der også er god til kaffen og mandelsmåkagerne.

 

En traditionsfuld vin der afspejler livet på landet. Vin Santo er i mange år blevet produceret i Azienda Verbena kun med brug af Malvasia og Trebbiano druevarianter. Vi udvælger omhyggeligt den bedste frugt, og ved brug af traditionel teknik bliver druerne hængt på lodrette trådnet, hvorefter de skal hvile/tørre i ca. fire måneder i den øvre del af vores kælder. Klaserne bliver derefter presset og den ugærede druesaft kommes på små egefade for at modne i ca. fire år. Resultatet er en vin, der kan nydes med venner. Lys strågul farve, med en intens og herlig harmonisk duft. Nydes bedst til tørkager eller oste fra Toscana. En hvilken som helst form for bundfald i flasken er ren indikation af produktionens pålidelighed. Farve: Lys strågulDrue: Malvasia og TrebbianoModning (druerne): 4 månederModning på fade: Ca. 4 år i små egefade

Flasker: 50 cl

Alkoholindhold: 15,0%

 Produktion: 1.000 flasker VERBENA Beliggende i det sydlige Montalcino, 400 meter over havoverfladen, strækker Verbana gården sig langs Via Traversa dei Monti, hvor godt 23 hektar er inddelt i vinmarker, olivenlunde og skov. Mantalcino egnen er meget barsk land men også generøst, og er velegnet til dyrkning af højt værdsatte vine og olier.Siden Verbana gården blev bygget, har den været lig med kvalitet, hvilket med det samme førte til en top position inden for den toskanske vinkunst.Dette har ført til gårdens Brunello og Rosso di Montalcino vine samt Brunello grappa, Vin santo og ekstra jomfru olivenolie.

Disse mærkværdige produkter bliver solgt over hele verden og er resultatet af hårdt arbejde og Nannetti familiens engagement. Familien har i de seneste år koncentreret sig om at promovere firmanavnet.

 VinmarkerneVinmarkerne, som er ejet af gården, strækker sig over et areal på ca. 10 hektar.Gården bruger kun Sangiovese Grosso vinstokke, som vokser på lige linier. Efter druerne omhyggeligt bliver udtyndet i juli og august, producerer vinstokkene ikke mere end 700-800kg druer pr. hektar. Disse druer bliver i september høstet ved håndkraft og undergår derved en endnu mere omhyggelig udvælgelse. KælderenGårdens kælder er for nylig blevet renoveret og udvidet. Den er inddelt i to rum. Et til vinifikation og et til modning.Så snart druerne er høstet bliver de lagt i stålkar, hvor gæringen begynder ved en kontrolleret temperatur. De bliver her i hele vinifikationsperioden, hvorefter vinen er klar til at modne. På det tidspunkt, hvor vinen bliver flyttet til et rum med air-condition, starter modningsprocessen i 40 hektolitter egefade. Vinen bliver her i ca. tre år.   

Indhold:  75 Cl.
Vinen indeholder Sulfiter

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: