Donna Laura, Bramosia, Chianti Classico, Sangiovese og Merlot

97,50

Bramosia – Donna Laura, Sangiovese og Merlot
Type: Sangiovese Toscana
Producent: Donna Laura, Castelnuovo Berardenga, region Chianti Classico
Årgang: 2011
Drue: 85% Sangiovese og 15% Merlot
Alkoholindhold: 13,50%
Lagring: 10 % af vinen lagres på tonneaux i 9 måneder og resten på rustfrie ståltanke. 15 % Merlot tilsættes til blandingen før aftapning.
Vinstokkenes alder: 5 - 10 år
Jord: Kalk og ler, med en betydelig tilstedeværelse af sten

Sangiovese druer er håndplukket og særlig udvalgte på vingården og derefter omhyggeligt gæret i ståltanke uden at knuse druerne. (Kun hele druer) Mosten holdes i kontakt med skind til omkring 20 dage, og omrøres hver 10. time. (2 - 3 X i døgnet.)

Navnet Bramosia gennemgår en temperatur kontrolleret gæring med hyppige rotation – omrøring ca. 3 X i døgnet . 10 % af vinen lagres på tonneaux i 9 måneder og resten ser kun rustfrie ståltanke. 15 % Merlot tilsættes til blandingen før aftapning. Bramosia betyder " Begær " på italiensk , og som kunstner Rik Olsen har illustreret på etikketten, det underliggende tema her er romantik. Bacchus og Venus gøre store selskab, men det magiske begynder først, når Amor strejker. Han er den grundlæggende ingrediens i enhver romantik , bare ligesom Sangiovese er den vigtigste komponent i Chianti Classico .

Smagsnoter : Med en dyb rubinrød farve og intens aroma af kirsebær og rød frugt, denne Chianti Classico balancerer moden frugt og syre med velintegreret accenter af træ og krydderi. En stor ledsager til stegt kød, kraftig og duftende pasta, lyst kød, grillmad, grillede grøntsager og gode oste. Denne vin er også lækkert at drikke og nyde uden mad.

Indhold:  75 Cl.
Vinen indeholder Sulfiter

Vægt: 1,2 kg

Bramosia– Donna Laura, Sangiovese og Merlot
Type: Sangiovese Toscana
Producent: Donna Laura, Castelnuovo Berardenga, region Chianti Classico

Årgang: 2011
Drue: 85% Sangiovese og 15% Merlot
Alkoholindhold: 13,50%
Lagring
10 % af vinen lagres på tonneaux fade i 9 måneder og resten på rustfrie ståltanke. Merlot tilsættes til blandingen før aftapning.
Vinstokkenes alder: 5 - 10 år
Jord: Kalk og ler, med en betydelig tilstedeværelse af sten.

Sangiovese druer er håndplukket og særlig udvalgte på vingården og derefter omhyggeligt gæret i ståltanke uden at knuse druerne. (Kun hele druer)
Mosten holdes i kontakt med skind til omkring 20 dage, og omrøres hver 10. time. (2 - 3 X i døgnet.)

Navnet Bramosia betyder " Begær " på italiensk , og som kunstner Rik Olsen har illustreret på etikketten, det underliggende tema her er romantik. Bacchus og Venus gøre store selskab, men det magiske begynder først, når Amor strejker.
Han er den grundlæggende ingrediens i enhver romantik , bare ligesom Sangiovese er den vigtigste komponent i Chianti Classico
.

Smagsnoter: Klar rubinrød farve med rene aromaer af vilde rose, solbær og sorte kirsebær.
Vedvarende duft af røde bær med bløde tanniner og en samlet fine struktur.

God til: Fed mag som flæskesteg, and m.m. Også til pastaretter, lyst kød, grillmad, grillede grøntsager og gode oste.

Indhold:  75 Cl.
Vinen indeholder Sulfiter

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: