fbpx

Fri fragt på ordrer over DKK 495 eller ved køb af min. 6 fl.

Spiritus

Om produkterne

På trods af navnet vinimport, fører vi hos Pran vinimport ikke kun vin.  Vi har selvfølgelig også varer til dig, der ikke er den store vindrikker. Her på siden finder du bl.a. spiritus, som vi også forhandler i webshoppen. Kig vores eksklusive udvalg af spiritus igennem og køb spiritus online, når det passer dig.

Stort udvalg af spiritus online

Hos Pran vinimport er vi også spiritus forhandler, og derfor forhandler vi selvfølgelig et bredt udvalg af forskellige typer spiritus online. Hos os finder du den eksklusive spiritus serie fra den danske spritfabrik Thylandia. Vi forhandler bl.a. både Thylandia gin, snaps og rom. Nedenfor kan du se, hvilke produkter vi også fører:

  • Thylandia Porse Snaps  Alc. 42% Vol.
  • Thylandia Klithede Snaps  Alc. 38% Vol.
  • Thylandia Bitter Alc.   38% Vol.
  • Thylandia Juleakvavit   Alc. 38% Vol.
  • Thylandia Gin    Alc. 44% Vol.
  • Thylandia Whisky Likør   Alc. 22% Vol.
  • Thylandia Rum    Alc. 38 % Vol.

Alle disse lækre sager er på lager hos PRAN VINIMPORT, din vin og spiritus forhandler.

Spiritus fra Thylandia

Thylandia er en spritfabrik beliggende i området Thy i Nordvestjylland, nærmere betegnet Thisted. Her har fabrikken siden 2008 udviklet forskellige slags spiritus, som alle tager udgangspunkt i den danske natur. Kendetegnene ved Thylandia spiritus er, at alle deres produkters ingredienser er fundet og plukket i Danmarks egen nationalpark, nemlig nationalpark Thy. Her bliver ingredienserne nøje udvalgt og omsat til den lækreste spiritus, som emmer af masser af smag og en smag af Danmark.

Udover det danske kendetegn, er alle deres produkter af spiritus maltdestilleret, hvilket betyder, at der bruges malt i alle deres produkter. Dette giver en yderst lækker og anderledes smag til de forskellige produkter.

Hos Thylandia spritfabrik kræses der om ingredienserne og måden, spiritussen laves på, og det kan smages i deres produkter. Uanset om du er til rom, gin eller snaps, så kan du selv smage dig frem. Måske finder du din nye favorit.

Vi er stolt forhandler af netop denne type spiritus. Har du brug for hjælp eller spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til os på pran@pran.dk eller via telefon 21 92 54 75.

Søg

Kategorier

Filtrer

Filtrer efter pris

Mærker

Ingen adgang
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop

Få saftige tilbud, nyheder og vintips direkte i din indbakke

Bliv en del af vores eksklusive vin-fællesskab med mere end 200 vininteresserede, og få adgang til unikke vinoplevelser gennem vores nyhedsmail.

Du skal være over 18 år. for at handle på vores webshop. Bekræft venligst din alder