Fri fragt på ordrer over DKK 495 eller ved køb af min. 6 fl.
Ingen varer i kurven.
85,00 kr.
På lager
Drue sort: Sangiovese di Romagna
Jord: Ler med kalksten og sandindhold
Høst: Første halvdel af oktober håndplukket, ved at vælge de rigtige druer, med tidligere ekstra udtynding / mekanisk høst.
Gæring: Druer er knust, transporteret til gæringsbeholdere ved en temperatur på 28/30 ° C.
Mosten forbliver i kontakt med skindene for at tillade udvinding af farve og tanniner i yderligere 10 dage.
Lagring: Efter enmalolaktisk gærring, lagres vinen i rustfrit stål tanke i 5-6 måneder. Før aftappingen blandes vine sorter fra forskellige vinmarker sammen: 60% Sangiovese fra 8 årige vinmarker, 40% fra ældre vinmarker.
Farve: Rubinrød farve med violette nuancer
Næse: Vinous med delikate aromaer af violet, blød, intens og afbalanceret smag. Mund: Tørret, harmonisk, nogle gange med bløde tanniner, med hints af vilde bær. Lidt bitter eftersmag.
Serveres til: salami appetitvækkere, rødt kød.
Servicetemperatur: serveres ved 16 ° C.
Alcohol: 13%
Indhold: 75 Cl.
Vinen indeholder Sulfiter
Gratis fragt ved ordrer på minimum 6 flasker eller over 495,00 DKK
14 dages bytteret og returret