0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Villa Loggio landejendom dateres tilbage til det syttende århundrede og tilhørte den aristokratiske etruskiske familie Venuti Cortona.
Bare i 2000 den historiske kompleks er blevet restaureret og en stor del af de 100 hektar jord er blevet igen dyrkes til vin.
Villa Loggio er beliggende i den sydlige del af Cortona, balancerer på en række bølgende bakker, der rejser sig over Chiana dalen.
De smukke omkringliggende andre til alle elskere af Toscana en fantastisk udsigt:
På den ene side Montepulciano tårne i horisonten på den anden side stiger majestætisk gamle, etruscan Cortona med sine mange kirker og atmosfæriske firkanter på bjerget.
Vingården situation danner den ideelle ønologiske miljø for vine: felterne dase i solen fra tidlig morgen til sen aften, og en beroligende brise kærtegner vinmarkerne.
Toscana er anerkendt som en region optimalt egnet til dyrkning af druer. Syrah Cortona har fået et internationalt ry. Lerblandet sand er specielt velegnet til denne sort.
I gennemsnit er der mindre nedbør og en varmere temperatur i området omkring Villa Loggio end andre steder i Toscana. Dette er på grund af sin nærhed til Trasimeno søen, og de højere Appenninerne ly området mod regn; alle forudsætninger for denne særprægede og karakteristiske sort.

Villa Loggio