Syrah IGT Torre in Pietra Organic vin REST
Syrah IGT Torre in Pietra Organic vin
Drue: Syrah 100%.
JORD: Kridtagtige-Ler.
Vinifikation: Fermentering med skind i 20 dage ved en temperatur på 28 ° C. Malolaktisk gæring i cementtanke.
Lagring: 25% af vinen lagres på franske barriques, og derefter blandes sammen med de desterende 755 liter, som har lagret i cementtanke. Derefter 6 måneder i flasken.
Smagsnoter: Farve rubinrød med violette antydninger. Næse er præget af intens moden frugt, som brombær og sort peber.
Smag er varmt og klart i munden med en god alkohol, tør med moden frugt, brombær og kirsebær.
Garvesyre er attraktivt med blot en antydning af krydderi. Flot ballance.
God til: Denne vin kan nydes med kød, fyldt pasta som kød ravioli, strukturerede og krydrede saucer, grillet kød. Godt også med krydret oste.
Serverings temperatur: 16 ° -18 ° C.
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.