La Viola Colombarone 2012 Sangiovese di Romagna Superiore DOC

279,00

Colombarone 2006 Sangiovese di Romagna Superiore DOC Druer: 100% Sangiovese, stokke med en gennemsnitsalder på 8 år. Afkast pr. hektar: 50 hkg/ha. Året: Året var gunstigt indtil august, hvor regnen påvirkede høsten i store dele af Romagna. Druerne udvikledes regelmæssigt og uden stress. Det gode vejr gennem hele september gav en fremragende høst. Høst: Håndplukkes i slutningen af september og begyndelsen af oktober og transporteres til vingården i små kasser med 15 kg i hver. Vinifikation: Gæring i rustfri ståltanke under kontrolleret temperatur. 55% lagres i ståltanke, 45% i egefade fra Troncais skoven i Allier regionen i cirka 6 måneder. Derefter på flaske i mindst 6 mdr. Samlet produktion: 11.000 flasker Rubinrød, aroma af blomme, sorte kirsebær. Smagen er fuld og varm.

Vægt: 1,2 kg

Colombarone 2006 Sangiovese di Romagna Superiore DOC

Dyrkningsområde: 100 meter over havets overflade. Sydøst vendt. 5000 planter pr. hektar Dyrkes på kun 3,1 hektar.

Druer: 100% Sangiovese, stokke med en gennemsnitsalder på 8 år.
Afkast pr. hektar: 50 hkg/ha. 
Året:  Året var gunstigt indtil august, hvor regnen  påvirkede høsten i store dele af Romagna. Druerne udvikledes regelmæssigt og uden stress. Det gode vejr gennem hele september gav en fremragende høst.
Høst:  Håndplukkes i slutningen af september og begyndelsen af oktober og transporteres til vingården i små kasser med 15 kg i hver.
Vinifikation: Gæring i rustfri ståltanke under kontrolleret temperatur.  55% lagres i ståltanke, 45% i egefade fra Troncais skoven i Allier regionen i cirka 6 måneder.
Derefter på flaske i mindst 6 mdr.

Samlet produktion: 11.000 flasker

Rubinrød, aroma af blomme, sorte kirsebær. Smagen er fuld og varm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: