Velkommen til Weingut  Lergenmüller
Rheinland - Pfalz


Lad dig blive betaget af det magiske i disse vine, frugten af vores daglige arbejde, ofte så lys og kunstnerisk vises, men repræsenterer den kompromisløse implementering af vores romansk kvalitets filosofi.
De særligt gunstige klimatiske forhold i det sydlige Rheinland - Pfalz region i samspillet med den størrelse, kvalitet og naturlige mangfoldighed af vore vinmarker giver os af mulighed for at producere fremragende vine i højeste standarder, formet af vores egen karakteristiske fingeraftryk.

BT GULD 6 stjerner

 BT SØLV / 5 BT Stjerner


Tro mod mottoet:

Det er ikke kun i vinmarken
man skal tale/spørge til vinproducenten:
Han går for syttende gang, i åre vis,
snart bøjet, snart skævt
mellem hver eneste vinstok.

Passion, lyst og livsstil
Vingården Lergenmüller er specialist for stærke, internationalt konkurrencedygtige rødvine og elegante hvidvine med stil fra Bourgogne.
Understreg vine imponerende deres hjemsted og har en klar frugt, ukuelig magt og rigdom med den højeste elegance. Dette opnås ved lav-klimatiske forhold som findes i det sydlige Pfalz. De værdifulde og forskelligartede Terroir/marker som ejes af vingården og lidenskabelig arbejde hos vinavlerens familie.
Resultatet er vine med en personlighed, individuel og karakteristisk kendetegn og fingeraftryk.
Lad dig blive betaget af det magiske i disse vine, frugten af vores daglige arbejde, ofte så kunstnerisk let vises, men også kompromisløs repræsentere implementeringen af vores romansk kvalitets filosofi.
Garantien er i TOP!

Winery Lergenmüller