fbpx

Fri fragt på ordrer over DKK 495 eller ved køb af min. 6 fl.

Gaveindpakning

Om produkterne

Kvalitets gaveæsker til Vin – Giv Vin Med Stil og Elegance

At indpakke en vinflaske i gavepapir kan nogle gange være besværligt, og resultatet er måske ikke altid så pænt. Vores sortiment af gaveæsker til vin, herunder vores flaskekartoner, gør det derimod nemt for dig at indpakke vinen smukt og tilføje et elegant præg.

 

Uanset om du har brug for en vinæske til to eller flere vine, har vi et bredt udvalg af emballager til vin, der kan opfylde dine behov. Skulle du have brug for en anden type gaveindpakning til vinen, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe med at finde den ideelle løsning til dig. Vi stræber efter at gøre din vin mere elegant ved gaveanledninger som fødselsdag og jubilæum, så den efterlader et mindeværdigt indtryk.

 

Kontakt os her, så vi kan tage en snak om dine ønsker.

 

Sæt dit eget præg på vores enkle gaveæsker til vin

Vores udvalg af enkle og stilfulde gaveæsker til vin giver dig mulighed for at tilføre et personligt touch til gaven. Du kan for eksempel binde en elegant sløjfe omkring indpakningen eller indpakke den i farvet cellofanpapir. Du kan også nemt tilføje smukke mønstre eller skrive en hjertevarm besked direkte på eksempelvis vores flaskekartoner. Dette er en perfekt måde at skabe en unik og personlig præsentation til din vingave. Det vil glæde din veninde eller familiemedlemmet, der ser frem til at modtage den.

 

Skab problemfri transport med vores praktiske gaveæsker til vin

Skal du fejre et jubilæum eller en fødselsdag et stykke væk? Vores gaveæsker til vin tilbyder en bekvem og sikker løsning til transport af dine vine. Udover at sikre en elegant præsentation, gør vores emballage det nemt for dig at transportere flere vine på én gang. Vores flaskekartoner er designet med praktiske håndtag. Du kan derfor let bære flere flasker med en hånd og undgå den besværlige balanceakt.

 

Vores forskellige emballager til vin kan sikre dine vine en sikker rejse, så du ankommer med en fin vingave der er intakt. Vores emballage giver nemlig en vis beskyttelse mod stød og slag, der kan opstå under bus-, tog- eller bilturen – fra skarpe sving til pludselige opbremsninger. Få derfor en større tryghed, når du tager dine vine med til fest med vores vinemballage.

 

Vinemballage i flere størrelser

Du kan finde vinemballager, der kan holde alt fra et til seks vine, og de kommer alle med forskellig overflader. Du kan således få vinemballage i både bølget eller glat pap. Ønsker du at få vinen i trækasser, tilbyder vi også denne type vinemballage i forskellige størrelser.

 

Vi har som noget helt nyt mulighed for at lave karton som ”visitkort”, hvor logo og evt. tekst bliver printet på æsken. Disse skal som minimum bestilles i oplag af 250 stk. pr. størrelse.

 

Opdag fortryllende vine, perfekt til gaveæsken

Hvis du leder efter skønne og smagfulde vine, der passer til vores gaveæsker til vin, anbefaler vi, at du udforsker vores udvalg af italienske vine, hvilket vi specialiserer os i. Alternativt kan du også tage et kig på vores gavepakker, der tilbyder en komplet gavepakke med vin, lækkerier og indpakning – alt i én løsning til din gave

 

Søg

Kategorier

Filtrer

Filtrer efter pris

Mærker

Ingen adgang
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop

Få saftige tilbud, nyheder og vintips direkte i din indbakke

Bliv en del af vores eksklusive vin-fællesskab med mere end 200 vininteresserede, og få adgang til unikke vinoplevelser gennem vores nyhedsmail.

Du skal være over 18 år. for at handle på vores webshop. Bekræft venligst din alder