fbpx

Fri fragt på ordrer over DKK 495 eller ved køb af min. 6 fl.

Bocelli Family Winery

Om produkterne

Viser 1–20 af 21 resultater

Leder du efter en lækker italiensk vin til gæsterne eller den romantiske middag? Hos Pran Vinimport forhandler vi det velkendte vinmærke Bocelli vin, som udelukkende laver gode og kvalitetsrige italienske vine for enhver smag.

Når vi taler om Bocelli vin, er det vigtigt at vide, at Bocelli vinen hverken er en premium eller elitær vin, der kun er forbeholdt de få. Omvendt må du ej forveksle eller sammenligne en klassisk Bocelli vin med de billige masseproducerede vine, du finder i ethvert supermarked. Både Bocelli 1831 og Bocelli Family Wines bygger på en mangeårig erfaring og tradition, og er således en kvalitetsvin med en unik historie og branding.

Tag et kig i vores webshop og find frem til den perfekte vin til dit behov. Du kan også læse mere om Bocelli familien og deres vingård nedenfor.

Bocelli Family Winery – vingård gennem generationer

Bocelli Family Winery er et helt særligt familieforetagende, som i næsten 200 år har beskæftiget sig med at producere lækre italienske vine på deres vingård i Italien, nærmere betegnet Toscana. Igennem flere generationer har familien Bocelli ejet og drevet vingården, hvor de har produceret forskellige typer af vin, herunder bl.a. rødvin, hvidvin, rosé og pinot noir.

Bocelli familien er et velkendt brand inden for vinindustrien, og er du vinkender, ved du også godt, at brandet står for kvalitet. Bocelli familien har produceret flere kendte vine under forskellige vinmærker, alle med den samme kvalitet og oplevelse. Du finder således et udvalg af både Bocelli 1831 Selection Wines, Bocelli Estate Wines og Bocelli 1831 Sparkling Wines i vores webshop.

Mærkerne Bocelli 1831 og Bocelli Family Wines ejes af brødrene Alberto og Andrea Bocelli og resten af deres familie. På trods af store karrierer ved siden af vinproduktionen for de to brødre, er begge brødre og resten af Bocelli familien dedikerede til indsamling af og produktionen af deres vin, hvilket gør vinen til noget helt særligt.

Bocelli partnerskab

I øjeblikket produceres der kun ca. 5000 kasser Bocelli Estate Wines på vinmarken Bocelli 1831. Selvom det kun er et begrænset antal af denne vin, der produceres, finder du et udvalg af disse i vores webshop. Udover at have en begrænset antal af deres Bocelli Estate Wines, har familien Bocelli sidenhen, i 2011, ekspanderet deres familieforetagende for at samarbejde med andre vingårde i Italien. Dermed findes også vine under Bocelli navnet, som er produceret uden for deres vingård i Toscana.

Køb Bocelli vin online hos Pran vinimport

Som et næsten fuldgyldigt medlem af den italienske familie har Preben Andersen i mange år solgt Bocelli vin gennem webshoppen og vinkælderen i Brabrand. Med sin mangeårige erfaring i italiensk vin, har Bocelli familien fået en solid produktportefølje af lækre vine, som vi hos Pran Vinimport selvfølgelig forhandler.

Ovenfor finder du således et stort udvalg af de mange Bocelli Family Wines, som er gode til enhver anledning. Bocelli Family Wines er garanti for at give dig en udsøgt og eksklusiv smag og oplevelse ved enhver middag. Du kan finde de mange forskellige Bocelli vine her på shoppen, eller komme forbi vores butik til en vinsmagning, hvis du ønsker dette.

Søg

Kategorier

Filtrer

Filtrer efter pris

Mærker

Ingen adgang
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop

Få saftige tilbud, nyheder og vintips direkte i din indbakke

Bliv en del af vores eksklusive vin-fællesskab med mere end 200 vininteresserede, og få adgang til unikke vinoplevelser gennem vores nyhedsmail.

Du skal være over 18 år. for at handle på vores webshop. Bekræft venligst din alder