fbpx

Fri fragt på ordrer over DKK 495 eller ved køb af min. 6 fl.

Eksklusive vine

Om produkterne

Viser 1–20 af 59 resultater

Er vinreolen ved at løbe tør for gode og eksklusive vine? Så kan du roligt gå på opdagelse i vores store vinsortiment hos Pran vinimport. Indimellem må det godt være lidt ekstra lækkert, så hvorfor ikke kombinere din lækre middag med en luksusvin i særklasse?

Her på siden finder du et bredt sortiment af forskellige eksklusive vine fra både Tyskland og Italien, så der er rig mulighed for at fylde vinlageret op igen. Find din rødvin eller hvidvin her på siden, og oplev de bedste tyske og italienske vine.

Vin fra Tyskland

Vi fører nogle af de bedste vine fra Tyskland, som bl.a. inkluderer vine fra Schloss Reinhartshausen. Vores udvalg af eksklusive vine indeholder således vine fra Erbach Marcobrunn, Erbacher Schlossberg og Elfenhof.

Tysk vin rummer meget mere end blot den søde og billige hvidvin. Tysk vin har de seneste par år vundet et stort indpas hos danskerne, og det kan smages, at Tyskland har forstand på de vine, de producerer. Her kan bl.a. nævnes Riesling og Pinot Noir, som tyskerne i den grad har forstand på. Vingården Schloss Reinhartshausen og områderne omkring vingården har særdeles gode vindistrikter med særlig god jord og godt klima, hvilket har stor betydning for de mange forskellige vines smag. Særligt hvidvinen fra Erbach Marcobrunn er værd at prøve, hvis du er til Riesling.

Har du lyst til at prøve nogle af vores eksklusive vine fra Tyskland, finder du et nøje udvalgt sortiment i vores webshop. Er du i tvivl om, hvilken vin du skal vælge til middagen eller gaven, kan vi også hjælpe dig med dette.

Vin fra Italien

Italien er et af de lande, der er yderst populære inden for vin og vinproduktion. Her produceres rigtig mange luksusvine, og der findes særdeles mange vinproducenter, både små og store, som alle producerer vin i særklasse. Du finder vinproducenter over hele Italien, og hver vinregion har deres eget præg og smag på vinene.

Italien har flere typer af druer, men de mest kendte er Sangiovese, Nebbiolo og Corvina. Hos os finder du et udvalg af vine med disse druesorter.  Du kan bl.a. finde gode rødvin fra Bocelli og Enzo Boglietti.

Hos Pran vinimport elsker vi italiensk vin, og derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af vine fra Italien på lager. Vores eksklusive vine her på siden indeholder både druesorter som Sangiovese, Nebbiolo, Corvina og Cabernet Sauvignon. Du finder derfor vine til enhver anledning og smag i vores webshop.

Pran vinimport er din online vin forhandler

Hos Pran vinimport fører vi et stort udvalg af gode vine fra både Tyskland og Italien. Hos os finder du både hvidvin, rødvin, rosévin og dessertvin.

Vi udvælger nøje vores vine hos vores forhandlere, hvorefter vi får dem bragt hjem til vores shop, så du kan være sikker på at få kvalitet, uanset hvilken vin, du vælger. Vi har mange års erfaring i vin fra de forskellige lande, og kan altid være behjælpelig med at vejlede dig til den helt rette smag.

Både de italienske og tyske vine er af høj kvalitet, og vi sælger derfor kun de bedste eksklusive vine på vores webshop.

Søg

Kategorier

Filtrer

Filtrer efter pris

Mærker

Ingen adgang
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop

Få saftige tilbud, nyheder og vintips direkte i din indbakke

Bliv en del af vores eksklusive vin-fællesskab med mere end 200 vininteresserede, og få adgang til unikke vinoplevelser gennem vores nyhedsmail.

Du skal være over 18 år. for at handle på vores webshop. Bekræft venligst din alder