fbpx

Fri fragt på ordrer over DKK 495 eller ved køb af min. 6 fl.

Shop

Original price was: 255,00 kr..Current price is: 150,00 kr..

På lager

  • Drue Moscato
  • Servering 14 gr.
  • Gemme potentiale 15 - 25 år efter høstår
  • Alkohol 14 %
  • Indhold 50 cl
  • Passer godt til Aperitif, Dessert, Frugt, Hygge, Is, Kage, Ost

Beskrivelse

MOSCATO DI TRANI PASSITO

Denne Moscato er lavet på det man kan kalde Trockenbeeren Auslese (i Tyskland) på overmodne druer, der er angrebet af botrytis cinerea. (Ædelråd)
Vinen ses klar, af en storslået gylden gul farve og af bemærkelsesværdig konsistens.
Næsen foreslås af stor intensitet og elegance med en meget kompleks tilstedeværelse af aromaer med en klar primær aromatitet på grund af den karakteristiske duft af muscat druer; honningede og buttery noter mærkes med stærk tilstedeværelse af antydninger af gul frugt syltetøj (abrikos, fersken osv.) ud over duften af gule og stærkt lugtende blomster, såsom, akacie, lind, kost, for at gå videre til tørrede blomster, især med visnet rose, indtil den derefter udvides til behagelige antydninger af tropisk frugt, fra ananas til mango, til papaya, op for at åbne op for elegante og rene citrus saltvandsnoter, krydrede aromaer af vanilje, stjerneanis, hvid chokolade, med en let og behagelig mandelfinish.

Druerne er modne til høst i de første ti dage af august, men efter eget valg høstes de sent i slutningen af oktober, når klaserne tørres. I modsætning til tørringen i frugtkælderen eller liggende i solen forbliver bundterne udelukkende til at visne i planten, indtil en ideel koncentration af intense og vedvarende aromaer og aromaer er nået.
Lad Moder Natur langsomt og forsigtigt tage sin naturlige kurs uden afbrydelse.
Under den manuelle høst vælges kun sunde bunker, mens bundterne med forme (botrytis cinerea) ikke høstes for ikke at kompromittere de ekstraordinære organoleptiske kvaliteter af nektar afVino.

Vinifikation: druerne afstemmes og knuses med kold maceration i 24 timer, blød presning og rengøring af mosten. Gæringen varer i gennemsnit ca. to måneder ved en kontrolleret temperatur op til den naturlige gæringsblok.

ØNOLOGISKE
EGENSKABER Alkoholindhold 14 Vol.
Restsukker 80 g/l
Indhold: 50 cl.

Indeholder Sulfiter

Relaterede produkter

Ingen adgang
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop

Få saftige tilbud, nyheder og vintips direkte i din indbakke

Bliv en del af vores eksklusive vin-fællesskab med mere end 200 vininteresserede, og få adgang til unikke vinoplevelser gennem vores nyhedsmail.

Du skal være over 18 år. for at handle på vores webshop. Bekræft venligst din alder